Bestaande website onderhouden

Wij bouwen ijzersterke WordPress webwinkels & websites en meer…

★★★★★

Offerte aanvragen

Goed aanbod & Snel starten

Portfolio & inspiratie

Bekijk onze eerder opgeleverde projecten.

Waarom WordPress?

Vergelijk alle CMS systemen met WordPress.

Bestaande website onderhouden Heemskerk

Als eigenaar van een WordPress website weet je hoe belangrijk het is om je website regelmatig te onderhouden. Dit zorgt niet alleen voor een optimale gebruikerservaring voor je bezoekers, maar ook voor een betere vindbaarheid in zoekmachines en een hogere conversie.

Het onderhouden van je WordPress website omvat verschillende taken, waaronder het bijwerken van WordPress zelf, thema’s en plug-ins. Het is belangrijk om deze updates regelmatig uit te voeren om de veiligheid van je website te waarborgen en mogelijke kwetsbaarheden te vermijden.

Website onderhouden is meer dan alleen updates

Naast updates omvat het onderhoud van je WordPress website ook het monitoren van de websiteprestaties, het verwijderen van spam en het maken van regelmatige back-ups. Het monitoren van de websiteprestaties kan helpen bij het identificeren van mogelijke problemen zoals trage laadtijden, terwijl het verwijderen van spam de veiligheid van je website kan verbeteren.

Ten slotte is het maken van regelmatige back-ups essentieel om te voorkomen dat je websitegegevens verliest bij een eventuele storing of hackaanval. Het is belangrijk om deze back-ups op een veilige locatie te bewaren om ze te kunnen herstellen in geval van een noodsituatie.

Besteed het WordPress website onderhoud uit

Als je geen tijd of kennis hebt om je WordPress website regelmatig te onderhouden, kan een professioneel webdesign bureau je hierbij helpen. Wij kunnen je WordPress website onderhouden en up-to-date houden, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen bij het onderhouden van je WordPress website!

Webdesign Heemskerk - Project Direct, WordPress website laten bouwen, WordPress Heemskerk, Webdesign Heemskerk, Webdesign Blokker, Webdesign Oosthuizen, Webdesign Berkhout, Webdesign Wognum, Webdesign De Goorn, Webdesign Heemskerkdijk, Webdesign Wijdenes, Webdesign Venhuizen, Webdesign Spierdijk, Webdesign Bangert en Oosterpolder, Webdesign Zevenhuis, Webdesign Heemskerk80, Webdesign de Corantijn, Webdesign de Oude Veiling, Webdesign Kersenboogerd, Webdesign de Grote Waal, Webdesign West-Friesland, Webdesign West Friesland, Webdesign WestFriesland, Webdesign Nibbixwoud, WordPress Heemskerkdijk, WordPress Wijdenes, WordPress Venhuizen, WordPress Spierdijk, WordPress Bangert en Oosterpolder, WordPress Zevenhuis, WordPress Warmenhuizen, WordPress Hoorn80, Bestaande website onderhouden

WordPress content onderhoud

v/a € 60,- per uur

Een bestaande website uitbreiden, verbeteren of gewoon nieuwe content plaatsen? Graag helpen we bij het verder ontwikkelen van je website.

WordPress technisch onderhoud

v/a € 15,- per maand

Wij onderhouden het technisch onderhoud van jouw WordPress website. Dus voor jou geen gedoe en altijd online!

WordPress hosting

v/a € 10,- per maand

Nergens beter en voordeliger. 10 GB diskspace, onbeperkte bandbreedte, backupservice, email en een optimale beveiliging

WordPress training

v/a € 450,-

Leer 1 op 1 alle ins en outs in WordPress door een ervaren WordPress trainer bij jou op locatie. Eenmalig v/a €450,- + €99,- per extra cursist

Onze happy klanten:

Want dit schreven ze over onze service:

• 5 star review  Timo is zeer deskundig en denkt met je mee. Heel fijn contact en zeer snel in reageren. Als starter heb ik heel veel aan hem gehad. Het eindresultaat is een fantastische en zeer professionele website!

thumb Marion Kooij

5 star review  Ben je op zoek naar een professionele en goede samenwerkingspartner, dan ben je bij Timo aan het juiste adres! Deze man verstaat zijn vak en komt gemaakte afspraken altijd na! Timo dank je wel voor de fijne samenwerking en hoop dat dat nog jaren mag voortduren.

thumb SjopSjop webdesign (SjopSjop WebDesign)
  • 5 star review  Mijn ervaring (en ook namens Omniplan) met Timo van Project Direct is heel positief. Dankzij een goede samenwerking heeft Timo in no-time de website opgeleverd. Luister goed naar je wensen en denkt goed mee!

thumb Manou Roomer

5 star review  Service goed, korte lijnen, snelle oplossingen. Kortom zéér tevreden!

thumb Stucmeesters Hoorn
Bel directOfferte aanvragen